maandag 5 december 2011

Vervolg 12½ jaar getrouwd, Taart !Deze "taart" heb ik zelf "gebakken" om ook deze kado te geven aan het jubilerende echtpaar. Hij bestaat uit 12 taartpunten waarvan de decoratiedeksel er af te halen is. Een kanten lint houdt alle puntjes mooi bij elkaar. Natuurlijk had ik een geldbedrag aan kleingeld verdeeld over alle taartpunten.
Elke taartpunt heb ik versierd met bloemetjes, van de platte bloemen weet ik het merk en herkomst niet meer, de roosjes zijn van Wild Orchid Crafts. Allemaal bevestigd met 3-D kit. In het midden heb ik een bosje van 3 in elkaar gedraaide roosjes gestoken. Niet geplakt, anders kunnen de dekseltjes niet meer van de taart om de centjes eruit te vissen...
Als taartpapier heb ik karton gebruikt uit een blok van Lidl. Rond gesneden en met een vlinderponsje van Kruidvat er een leuke rand aangemaakt. Het papier van de taartpunt basis is afkomstig van Action, net als het vintage papier wat ik voor de dekseltjes heb gebruikt.
Het laatste detail: het taartplateau heb ik zelf gemaakt, omdat ik geen geschikte kon vinden op het moment dat ik die nodig was. Bij de kringloopwinkel heb ik een bruinglazen bord en glas gekocht, die heb ik met glaslijm op elkaar geplakt. Het duurt vreselijk lang voordat dit echt goed vast zit (ik heb voor de zekerheid 2 dagen gewacht), maar je hebt een custom made (goedkoop) bijpassend taartplateau!

Heel erg graag lees ik weer jullie reacties, op- of aanmerkingen. Ik waardeer ze heel erg!


Groetjes Roelie

3 opmerkingen:

 1. mmmmmm, ziet er lekker uit ! knap gemaakt en nog eens : proficiat !!!
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. waar zou ik dit teken patroon kunnen vinden? :$

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Steffie,
  ik heb het patroon als pdf op mijn pc staan, ik heb er geen website (meer) van.
  Groetjes Roelie

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!