woensdag 7 december 2011

Verjaardag meisje / Challenge#140 Stamp With FunAan de hand van de sketch (zie onderaan dit bericht) van Challenge#140 bij Stamp With Fun, heb ik deze kaart gemaakt voor een meisje dat 3 is geworden.
Omdat het gisteren een beetje lastig fotograferen was met die donkere buien, heb ik 2 foto's gemaakt. De bovenste is in de vensterbank genomen toen het net even lichter werd, daar wordt het licht dus flink weerkaatst. De foto hieronder is bij heel donker weer op mijn buro genomen, de kleuren lijken zo iets warmer, maar ook donkerder...
De kaart is van Action, dessinpapier van Kruidvat of Trekpleister, effen papier uit een blok van Lidl. Het lint komt uit een tuincentrum in Oostenrijk (zie blogbericht uit juli 2010). De naam en herkomst van het stempelafdrukje moet ik jullie schuldig blijven, deze is ingekleurd met aquamarkers en uitgestanst met een nestabilitie oval.
Ik gebruik vaak digitale stempelafdrukjes, die ik zelf uitprint. Sinds ik goedkope printerinkt gebruik, vloeit de inkt dus uit bij het inkleuren met aquamarkers. Met de originele printerinkt kon ik het hele afdrukje eerst gewoon nat maken met een grotere kwast zodat het kleuren gemakkelijker gaat. Dat hoef ik nu dus al niet meer te proberen... Toch maar gauw zien dat ik weer originele printerinkt krijg!
Dit is de sketch die ik heb gebruikt. Ik heb hem alleen gespiegeld, omdat dat beter uitkwam met de richting waarin het meisje kijkt.
Graag lees ik weer jullie op- of aanmerkingen.


Groetjes Roelie

2 opmerkingen:

 1. Mooi zeg. Het meisje is schattig en mooi ingekleurd. Leuke kaart!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk kaartje ! mooie kleuren
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!