maandag 7 januari 2013

Achterstallig #7 - traktatie "melk"pakjes

 
 
Zo, dat werd weer eens hoog tijd dat ik verder ging met mijn reeks "achterstallig". Dat werd nog een beetje problematisch, doordat ik ineens geen foto's meer kon uploaden via mijn pc. Even rondgegoogled en via een forum erachter gekomen dat je via het knopje HTML bij nieuw bericht, toch je foto's op de oude manier kunt uploaden.
 
Deze melkpakjes heb ik gemaakt voor het trakteren op de peuterspeelzaal toen Roy 3 was geworden. Speciale jongens- en meisjes versies, voorzien van bijpassende figuurfoamstickers van de Action en chipboardletters, ooit bij Kruidvat gekocht . De pakjes gevuld met zakjes goldbären, een gummetje en een klein badeendje. De pakjes gesloten d.m.v. kleine -kaart-knijpertjes die we nog hadden liggen van de geboorte van onze beide kinders... Dienblad bekleed met servetten, en de doosjes erin gezet. De 2 crème kleurige doosjes had ik voor de zekerheid extra gemaakt, voor het geval er ineens nieuwe kindjes in de groep waren geplaatst, een zakje met stickers voor meisjes en jongens erbij zodat die naar eigen wens konden worden beplakt - indien nodig. Dit bleek niet het geval te zijn, maar het zal je gebeuren dat je toch te weinig hebt zeg.....
De doosjes zijn in goede aarde gevallen, zowel bij de kinderen als bij de ouders/verzorgers/afhalers.
 
Op naar de volgende post, ik heb nog genoeg achterstallig om te posten ondertussen, ook nieuwer werk zoals een aantal haakwerkjes wat tegenwoordig mijn nieuwe verslaving is. Maar ik werk gewoon mijn maakvolgorde af, dus het kerstwerk komt ook pas later voorbij. (Misschien inspiratie voor iemand voor het komende kerstseizoen :-) )
 
 
Groetjes Roelie

1 opmerking:

  1. Hoi Roelie,

    Leuke traktaties heb je gemaakt!
    Altijd ook leuk om te doen voor je kind.

    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!