vrijdag 3 februari 2012

Jampotje gepimpt



Deze keer heb ik een leeg jampotje opgeleukt met uitgestanste vormen, een kantje en een ingekleurd stempelafdrukje op de deksel. Hiervoor heb ik allemaal restjes karton gebruikt dat is overgebleven van mijn megaproject waar ik al een tijdje mee bezig ben. Het donkerbruine karton met houtnerfstructuur (hekjes) is afkomstig van de cover van een campingbrochure, waarvan ik gelijk maar 2 had meegenomen, alleen al voor de buitenkant natuurlijk.... :-)



Het hekje, het vogelhuisje en de vogel zijn van een creatable setje van Marianne Design. Terwijl de stansjes nog in de mal zaten heb ik met een gelpen en softpotloden de accentjes aangebracht, anders zijn het zulke saaie stansjes vind ik persoonlijk.



De bloemen heb ik uitgestanst met een Crealies creative flowers stans. De grootste maat bloem paste niet op het potje en heb ik dus bewaard voor een ander projectje, dat later nog volgt hier op het blog. Ik heb nog een klein spacertje in het hart van de bloem geplakt.



De rozenblaadjes zijn geponst en geëmbost met de floral punch jumbo set van Nellie Snellen. Het kantje is afkomstig van de markt, eronder heb ik wel een randje karton moeten gebruiken, anders waren de aardbeien van de deksel nog zichtbaar erdoorheen...



Omdat ik het vogelafdrukje op gewoon hobbykarton had afgedrukt, heb ik deze keer niet ingekleurd met mijn aquamarkers, maar met de softpotloden waar ik ooit mee ben begonnen te kleuren. (en doezelaars en terpentijn) In de tinten van de kleuren van de stansjes natuurlijk.

Weer eens een keer wat anders om kado te geven, persoonlijk vind ik het erg geslaagd, maar natuurlijk hoor ik heel graag jullie op- en/of aanmerkingen weer!


Groetjes Roelie

3 opmerkingen:

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!