maandag 6 februari 2012

Cupcakes van microvezeldoekjes
Na behoorlijk wat oefenen, schelden, gooien, en boze blikken werpen, is het mij uiteindelijk gelukt om van een paar microvezeldoekjes van 30x30 cm cupcakes te maken.
Achteraf heb ik te dikke doekjes gebruikt waarschijnlijk, de dikte heeft meer weg van badstof, vandaar dat ze ook erg groot zijn uitgevallen en niet in een cupcakepapiertje pasten.

Voor de versiering heb ik wat zilverkleurige kralen aan een hoedenspeld gedaan, en deze boven in de cupcakes gestoken. Verder had ik van het jampotje hieronder nog wat stansjes overgehouden, daar heb ik het harde deel van klittenband opgeplakt, zodat ze op een willekeurige plek op de doekjes blijven plakken, maar er ook weer elk moment afgehaald kunnen worden.

Voor het transport naar de ontvangster heb ik wat oude plastic verpakkingen gebruikt zodat de cupcakes niet meer per ongeluk uit elkaar konden rollen. Want je raad het natuurlijk al, toen ik de blauwe in het bakje wilde doen rolde hij uit elkaar en het heeft me anderhalve dag gekost om die weer opnieuw te maken grrrrr. Dit was dus heel erg waarschijnlijk een eenmalig project wat mij betreft...


Groetjes Roelie

2 opmerkingen:

  1. wat een leuk idee en het ziet er nog leuk uit ook
    gr miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke cupcakes zeg, heb ook nog even je theedoos bewonderd, mooi hoor, mijn doos was niet zo'n beste kwaliteit, dat is best jammer,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!