vrijdag 26 november 2010

Create4Fun challenge#69, kerstkaartVoor de challenge van Create4Fun met als supergeweldige prijs een Nestabilities Classic Heartsset, heb ik deze kaart gemaakt.
De kaart is van de Action, het papier komt uit een kerstpapierblok van de Trekpleister. Voor de matjes heb ik papicolorpapier van de Pipoos gebruikt.
Ik moet eerlijkheidshalve wel toegeven dat ik door de tijdsdruk ben vergeten dat er ook nog tekst op de kaart moest... (dom dom dom ik weet het). Dus op het laatste moment -toen ik de foto wilde uploaden naar mijn blog- zag ik dat ik de sketch niet helemaal had opgevolgd. Nog maar gauw een tekststickervel erbij gepakt en er een tekstje opgeplakt. Eerlijk gezegd vond ik de kaart zonder die tekst leuker, maar een sketch moet je opvolgen toch? Al is het dan niet met een matje eronder....Het afdrukje heb ik ingekleurd met potloden en terpentijn, de achtergrond heb ik met aquarelverf gekleurd. De bontrand van de muts en de pomponnetjes heb ik met een perlenpen gedaan (beetje dik opbrengen). Ik kan bij de Pipoos hier maar geen liquid applique krijgen :-( Maar zo is het toch ook leuk? De sneeuwvlokjes heb ik met Kars glitterlijm (Euroland) op de achtergrond gestipt.
Helaas moest ik de foto's weer in de fotodoos maken met kunstlicht, en ondanks dat ik aan het vogelen ben geweest met de witbalans van de camera, vind ik de kleuren nog steeds niet geslaagd overkomen. Misschien dat ik morgen overdag nog wel nieuwe foto's maak... En misschien moet ik nu toch ook maar eens de megadikke gebruiksaanwijzing van het fototoestel gaan doorspitten ;-)

Groetjes Roelie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!