zaterdag 15 mei 2010

BrandweerkaartDaar ben ik weer met mijn laatste creatie: een kaart voor een brandweerman. Ik ben er nu toch wel achter dat zo'n metallickaart niet echt is te combineren met scrappen. Al doende leert men...
Ik heb naar een idee van Ellyelly een kleurplaat gebruikt en verkleind, omdat ik geen stempel kon vinden die aan de term brandweer voldeed. Met potloden, terpentijn en doezelaars ingekleurd (hoeveel tinten grijs en zwart kun je maken met 1 potlood???) Voor de binnenkant heb ik een geprinte afbeelding gebruikt. Verder kon ik daar niet zo heel goed mee uit de voeten, maar ja het moest weer 'ns snel af... Heb een foto van haardvuur in photoshop van afzendertekst voorzien en voilá klaar was klara. Moet echt "leren" om te scrappen zoals al vaker gezegd.
Het gele lint heb ik in de printer voorzien van tekst, ik vind het alleen wat uitgelopen eruit zien. Misschien dat het komt omdat het lint met een plaklaagje betrof, waardoor er een plastic laagje aan de achterkant zat op het moment van printen. Dat van het plaklaagje kwam ik ook pas later achter ;-) De foto's zijn ook wat wazig geworden, ik vermoed dat ook dat door de metallickaart komt.

Groetjes Roelie

4 opmerkingen:

 1. Hey Roelie.
  Is weer een leuk kaartje geworden hoor, en dat "leren"scrappen komt vanzelf. Al doende leert men.
  Nog een fijne zondag
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen hoe jij tot je creatieve oplossingen bent gekomen! Zo is het een mooi persoonlijk kaartje geworden.
  De foto's kun je in het aanpassingsvenster met de muis gewoon verslepen. Succes!

  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend leuk geworden! Liefs Marley

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Roelie

  Dank je wel voor je reactie op mijn kaartje.
  Als je op mijn blog aan de linkerkant kijkt, zie je er de challenges staan op volgorde van de dagen en daarna de maandelijkse of ATC challenges. Hier kan je eens bij kijken want hier zijn vaak de sketches of dergelijke te vinden.

  Hoop dat je wat aan deze info hebt...
  Als je pas begint is het even zoeken,maar uiteindelijk gaat t steeds makkelijker.
  En hoe vaker je scrapt hoe mooier je creaties.

  XXX Kim

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!