zaterdag 23 februari 2013

Easelcard


 

 
 
 
 
 
Deze easelcard en envelop heb ik gemaakt als bedankje voor Cynthia van Krea2day. De toegangskaartjes voor de hobbybeurs in Hardenberg -waar we vandaag naar toe zijn geweest- heb ik op haar blog gewonnen. Ik wilde in de stijl blijven van de lopende candy opdracht op het blog, die is nog een paar dagen: Easelcard. Uiteraard doe ik niet mee voor de prijs, dat zou niet eerlijk zijn, omdat ik de vrijkaartjes al heb gewonnen...
 
Het patroon van de vlinderkaart komt van het Krea 'Teja' Team blog. Het auberginekleurige papier komt uit een pakketje met meerdere kleuren en maten papier dat ik ooit eens bij de Action kocht.
De foamvlinders komen van een kaart die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Deze heb ik geplunderd omdat ik de vlinders zo mooi vond... De voorste 3 bloemetjes komen van diezelfde kaart, de rest van de bloemetjes uit een decosetje van -naar ik meen- Action. De tekststempel komt uit de set Eline's Vintage van Marianne Design, is gestempeld met Versamark en bestrooid met glitter-rose embossingpoeder die daarna is verhit met de embossingföhn, heattool of hoe dat ding dan ook precies mag heten.
 
De envelop heb ik zelf gemaakt, omdat de vlinderkaart natuurlijk in geen enkele bestaande envelop uit mijn voorraad past!!! Het vel scrappapier kocht ik ooit ergens in een opruimingsbak, en kwam qua kleuren het meest in de richting van die van de vlinder. En ik vind hem zo lekker fris, fruitig en kleurrijk bovendien. Ik heb al helemaal zin in het voorjaar. Weg met die kou en sneeuw. (ja, ik droom nog maar even door, heb net even op knmi.nl gekeken..... :-(  )
 
-kleine aanvulling, ik maak dit berichtje nu op vrijdagavond al klaar, maar omdat we op zaterdag pas naar de hobbybeurs gaan en de kaart aan Cynthia haar man -die de stand alleen bemand- overhandigen en dit een verrassing voor Cynthia moet blijven die thuis blijft, zet ik het berichtje alvast klaar voor zaterdag namiddag, zodat ze de kaart niet al per ongeluk op mijn blog kan tegenkomen-
 
Graag lees ik weer jullie reactie, op- en of aanmerkingen!
 
 
Groetjes Roelie

6 opmerkingen:

 1. super leuk ! liefs joyce
  ps ik geef een leuke blogcandy weg op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart Roelie!
  Helaas heb ik je niet gezien gisteren.

  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kaart Roelie, prachtig !!

  liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart Roelie en leuk dat je de kaartjes won!!!

  Nu weer winnaar.......van de candy bij NOOR,Proficiat!!!

  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!