maandag 27 juni 2011

Geslaagd - doosje met zeeproosjes
Hallo,

Zondag hebben we een barbecuefeestje gehad omdat de kinderen van mijn oudste zus allebei zijn geslaagd. Voor de dochter heb ik dit doosje gemaakt, naar een patroon uit het Scor-Pal boekje nr 2 van Kitty Franken. Ik heb het model wel een klein beetje aangepast naar eigen smaak, en er aan de bovenzijde een iets andere sluiting van de deksel van gemaakt, omdat bij het originele model de zijkanten bol gingen staan. Het stempelafdrukje is van The Greeting Farm, en heet Graduate Anya. Ik heb haar ingekleurd met aquamarkers.Ik heb het doosje gemaakt van het mooie Maja Design Papier uit de serie Fika. Voor de kijkvensters -aan 2 zijden- heb ik het doorzichtige stukje folie gebruikt dat uit een bonbondoosje kwam. (Hoezo recycling...) Het doosje heb ik daarna gevuld met zeeproosjes die ik een tijdje geleden bij Zeeman op de kop heb getikt. Wat een heerlijk geurend karweitje!!!Het lintje komt van het originele hartdoosje waarin de zeeproosjes zaten, deze kon ik heel mooi weer gebruiken bij dit doosje. De roosjes komen van Wild Orchid Crafts, de blaadjes zijn van een Creative Shape van Crealies

Volgens mij viel dit doosje ook weer geheel in de smaak, net als het easelcardladendoosje dat ik een aantal maanden terug al voor deze jongedame heb gemaakt. Later deze week plaats ik ook het doosje dat ik voor haar broer heb gemaakt, van het vaderdagkado van vorige week.

Met dit doosje wil ik graag meedoen aan de Challenge Friday: Card Challenge #05 -purple edition! van Scrapdelight.Graag lees ik weer jullie reacties, ik kan ze heel erg waarderen.


Groetjes Roelie

2 opmerkingen:

 1. Superleuk doosje en wat een mooie papier he?
  geurende inhoud, prachtige gedaan,

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een prachtig doosje geworden roelie

  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!