woensdag 27 oktober 2010

Vintage verjaardagskaartEindelijk weer een kaartje gemaakt! Deze is voor iemand die helemaal gek is van spulletjes uit vroeger tijden, vandaar dat de keus voor een vintage kaart snel gemaakt was.
Kaart: Action, papier: Eline's Old-Fashioned Christmas (de kerstelementjes weggewerkt door er iets anders over heen te plakken ;-0), plaatje: een vintageafbeelding ergens van internet afgeplukt, Kars glitterlijm (€uroland), de bloem weet ik niet meer waarvandaan, blaadjes: MS pons, lintje: uit een Duitse restantenwinkel, tekst: zelf in Word uitgeprint en uitgescheurd, en net als de tekstachtergrond (die met de kaasschaaf is geschaaft) bewerkt met een inktpad om ze er ouder uit te laten zien.

Ik blijf goede daglichtfoto's toch mooier vinden dan die uit mijn fotodoos, waarschijnlijk heb ik niet het goede licht erboven.... Eens proberen uit te vogelen of er een sterkere, witter licht lamp in kan.

Voor nu is het weer over en uit, bij mij gaat het licht nu ook uit na omschakeling uit de nachtdienst weer terug naar gewone slaaptijden.

1 opmerking:

  1. Hoi Roelie,

    Wat een mooie kaart heb je gemaakt! Mooie romantische kleuren ook. Wat betreft de fotodoos, heb je de camera instelling wel goed? Je kunt je witbalans ook op kunstlicht zetten, dan word het gele licht wat "witter". Tja, ik ben en blijf een fotografe he?

    Groetjes,
    Karen

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!