zondag 18 juli 2010

Verhuisd!!Zo, voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer een kaartje in elkaar geknutseld.
Mijn oom en tante zijn pasgeleden verhuisd, we zijn vandaag naar hun fantastische stek wezen kijken, ook meteen voor de verjaardag van mijn oom.

Het afdrukje is van Magnolia, een metallic kaart van de Action, het blokjespapier komt uit een papierblok ook van de Action, de bloemen zijn van Prima Flower, het lint komt van een t-shirt af (de lussen die bij aanschaf in de schouder genaaid zitten) ;-) (wie wat bewaart die heeft wat). De splitpennetjes komen uit een verzameldoosje die ik bij een kraam op een braderie heb gekocht en de tekst heb ik op een stukje papier geprint middels Word.
Het afdrukje heb ik ingekleurd met een combinatie van Nellie's soft color potloden en een blikje artist color potloden bij de Action vandaan. Die doen het best goed met terpentijn!!!

Ik vind hem zelf toch wel behoorlijk goed geslaagd, al zeg ik het zelf. Al heb ik hem uiteindelijk toch niet zo druk gemaakt als ik eerst toch wel van plan was. Als mijn gevoel zegt: nu stoppen anders wordt het te bont, dan stop ik gewoon en flans ik het kaartje compleet in elkaar.

Op naar het volgende kaartje!

Groetjes Roelie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!