zaterdag 17 juli 2010

Lintenwalhalla

Daar ben ik weer, na 2 vakanties achter elkaar. De eerste week in Oostenrijk was het te koud en te nat voor de tijd van het jaar. Toen we weer thuis waren begon het net lekker warm te worden hier, dus caravan bij de kop gepakt en nog een klein weekje op een camping 25 km van hier gaan staan.Wat vinden jullie van mijn hobbykamertje op de foto? ;-)
Geintje!!! De foto is genomen in een tuincentrum in Oostenrijk in Tirol. Omdat ons zoontje zo hard aan het brullen was in de auto zijn we even een zijwegje ingereden. Toen we uitstapten zagen we het tuincentrum, en zijn we daar "even" wezen neuzen. Hihihi... Je snapt het al, het duurde even iets langer! Zo'n €25,- later stonden we weer buiten, met een leuke verzameling linten!

Binnen enkele dagen volgt een berichtje met mijn nieuwste kaartje, die moeten we morgen eerst nog aan de ontvangers overhandigen. Beetje lullig alstie hier eerder is te bewonderen...

1 opmerking:

  1. Hoi Roellie
    Was jij even blij dat spruit zo aan het brullen was!!!! Dit is echt werelds. Ik zou zo blij wezen als een kind in de snoepwinkel.
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!