zondag 16 oktober 2011

Kerstlabel

Voor de hobbybeurs in Hardenberg een aantal weken geleden had ik 2 vrijkaartjes gewonnen bij Creabest Scrapbooking, doordat iemand anders had afgezegd die ze in eerste instantie had gewonnen. Ik helemaal blij, omdat ik in eerste instantie niet zou gaan gezien mijn gesteldheid. Ik ben samen met mijn man en ons zoontje eventjes geweest. Het was hemelsmooi weer die zondag, en het was dus helemaal niet druk. Voor mij een zegen, ik kon overal snel langslopen en kijken of er iets van mijn gading was of niet. Voor de verkopers niet zo'n grote zegen natuurlijk... Bij de stand van Creabest heb ik de dames heel erg hartelijk bedankt voor het feit dat ik de kaartjes van hen heb gekregen. Nu was er ook een workshop labels maken met distress/Tim Holz spulletjes. Fijn, kon ik even rustig zitten en tegelijkertijd even een nieuwe techniek uitproberen. Dit is het resultaat:



Met 3 kleuren paint dabbers flink inkt op het label deppen, daarna met het label heen en weer draaien, zodat de kleuren in elkaar kunnen overlopen. Volgens mij daarna met distress inkt en een blending tool de randen rondom beïnkt. Met een tekststempel 2x gestempelt (bijna niet meer zichtbaar), 2 x met een kerstboomstempel op verschillende hoogte gestempelt. Een tekststempel erop gestempeld. Nog met iets in goudkleur de randjes van het label bestipt/bevlekt, en als laatste een goudkleurige mist over het hele label gespoten. Ik heb geprobeerd die goed op de foto te vangen, als je ver genoeg inzoomt kun je het misschien nog goed zien:



Ik ben best tevreden met het eindresultaat, maar als je al die spulletjes moet gaan aanschaffen voor misshien maar een paar labels ermee te gaan maken, dan haak ik toch af. Misschien ga ik nog wel eens proberen om op een andere manier iets met labels te gaan doen. (Als ik ooit weer puf krijg om te knutselen in ieder geval, en als ik de verjaadagen en jubilea bij kan houden, en eigenlijk moet ik ook hoognodig kerstkaarten gaan maken...... zucht) Klinkt vast wel bekend!


Groetjes Roelie

2 opmerkingen:

  1. Hoi Roelie

    Wat leuk dat jij de kaartjes gekregen hebt,en dat je er ondanks je zwangerschap toch een beetje van hebt kunnen genieten.

    En je labeltje is geweldig mooi,super gewoon!
    Ik kan je dat niet nadoen, of ik zou ook een workshop moeten volgen,maar dat zit er voorlopig nog niet in.

    XXX Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel erg mooi gemaakt !!
    alsnog gefeliciteerd met je zwangerschap als ik dat nog niet gedaan heb,
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!