woensdag 28 maart 2012

Kadoset gepimpt



Voor één van de mannenverjaardagen uit het vorige berichtje heb ik een geschenkset van Adidas een beetje gepimpt. Ik vond de kleurtjes zo lekker fris, dat ik besloot om het niet in te laten pakken, maar zelf (o.a. op de plek waar de prijssticker er toch al niet goed was afgekomen) in bijpassende kleurtjes op te leuken.



Nu denk je dus altijd de juiste kleuren papier in huis te hebben, niet dus... Dichter bij dan dit had ik niet en shoppen voor een paar papiertjes had ik even geen zin meer in. Ach, je moet maar zo denken, mannen gooien toch altijd de verpakking direct weg, wij vrouwen willen nog wel eens alles wat ons bruikbaar lijkt op hobbygebied bewaren... (daar zal ik toch niet de enige in zijn toch?)
Alle stansjes zijn van Crealies, en de bloem wordt met een bradje bij elkaar gehouden.

Uiteraard lees ik ook deze keer weer graag jullie reacties op deze...


Groetjes Roelie

maandag 26 maart 2012

Doosje met paaseitjes



Een leuk kleinigheidje om weg te geven als extraatje bij een mannenverjaardag, een paasboxje met paaseitjes. Ik heb er 2 dezelfde van gemaakt.



Het designpapier is van My Minds Eye - Miss Caroline Fiddlesticks. Cardstock van Pipoos, alle randjes gedistresst met distrissinkpad walnut stain (als ik me niet vergis, kan even niet meer de puf opbrengen om het op te zoeken, sorry) en een stukje mica achter de raamopeningen, die bij deze ovaal zijn, bij het andere doosje rechthoekig. (helaas ben ik vergeten daar foto's van te maken voordat ik hem weggaf).



Zoals jullie vast wel hebben gemerkt is het hier aardig stilletjes, sja... de laatste loodjes wegen zwaar terwijl ik me nu eigenlijk best goed voel in vergelijking met de eerste 7 maanden van de zwangerschap.
Dit zal ook één van de laatste berichtjes zijn, zo niet de laatste voordat het zover is.

Graag lees ik weer jullie reacties!


Groetjes Roelie

zaterdag 24 maart 2012

Opkikkertje



Dit kaartje maakte ik voor mijn oudste zus, die ineens behoorlijk in de lappenmand is terecht gekomen. Ik had net een hele tas vol met tijdschriften van Landleven van haar gekregen om eventueel voor de hobbylarij te gebruiken. Hier heb ik een leuke afbeelding van aan de waterkant uit gezocht om deze voor haar kaart te gebruiken. In combinatie met de met aquamarkers ingekleurde kikkers een ideale kaart om te sturen.



Ook de envelop is gemaakt van een pagina uit een Landleven met daarop een mooie foto van Lupinen. Naar de beschrijving in één van de scor-pal boekjes van Kitty Franken, heb ik de envelop in elkaar geflanst.
Het geheel is enthousiast ontvangen door mijn zus, kijk... daar doe je het toch voor?


Groetjes Roelie

vrijdag 16 maart 2012

Make & Take Art Journey Sleen







Een aantal weken geleden was er bij Art Journey in Sleen een make & take waaraan ik ook heb deelgenomen. Dit zijn de projectjes die we die middag hebben gemaakt. Ik vond het heel erg leuk om mee te mogen doen, en ik heb ook best wel veel geleerd en inspiratie opgedaan, dus al met al is het een zeer geslaagde middag geweest.


Groetjes Roelie

zaterdag 10 maart 2012

Pop-up kaart



Vandaag een pop-up kaart die ik maakte voor een verjaardag. De satéprikker in beeld is om de kaart voor de foto mooi plat in beeld te krijgen. Als je de kaart van links naar rechts uit elkaar trekt, komt er een stukje kaart met tekst tevoorschijn uit het binnenste van de kaart.



Het idee voor deze kaart vond ik op het forum van Hobbyjournaal, waar iemand een link van dit youtubefilmpje deelde. Het cardstock heb ik op een hobbybeurs gekocht, het designpapier komt uit een blokje van TP.



De tekststempel is afkomstig van een sheet van Marianne Design, en de rank is de stempel Leaves & Garland van CCdesign.

Graag lees ik weer jullie reacties op deze kaart...


Groetjes Roelie

dinsdag 6 maart 2012

Merci doosjes



Als kleine bedankjes heb ik een paar weken geleden al deze merci doosjes gemaakt.
Bij bovenstaande rose versie heb ik papier uit een vintageblokje van Action gebruikt.
De blaadjes zijn met de floral punch jumboset van Nellie Snellen gemaakt, de roosjes komen van Wild Orchid Crafts. Het vlinderponsje komt van Kruidvat. Het kantje zat om een bundeltje kaarsjes die ik op een winterfair heb gekocht, en het rose touwtje komt uit mijn voorraad.




Ook bij deze bruine versie heb ik papier uit een vintageblokje van Action gebruikt. De bloemtetjes van Wild Orchid Crafts, vlinderponsje Kruidvat. De blaadjes zijn met een Martha Steward pons gemaakt, het bruine lint is van de ophanglintjes die ik uit een shirt heb geknipt. Bovenaan een stukje scrappersfloss met daaraan een bedeltje dat aan het kantje om de kaarsjes van hierboven hing.

Ik ben weer heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden...


Groetjes Roelie