zaterdag 21 januari 2012

Charisma Cardz Challenge #2 Clean and Simple



Voor de verjaardag van een hobbymaatje op HobbyJournaal heb ik dit kaartje gemaakt. Ze werkt zelf heel veel met ouderwetse embossingmallen, en gebruikt vaak wit op haar kaarten. Regelmatig zie ik ook bloemen voorbijkomen op haar kaarten, dus die 3 gegevens bij elkaar heb ik heel goed in mijn achterhoofd gehouden.
Tussen een stapel oude trouw- en geboortekaartjes kwam ik een trouwkaart tegen met een leuk geëmbost patroon erop. Deze kaart heb ik dus vakkundig "gesloopt" en gedeeltelijk weer gebruikt. De kaart is wederom van Action, het reliëfpapiertje achter de klaproos is afkomstig van het rondje behangafdeling bij Kwantum (zie ook mijn vorige berichtje). De klaproos is een digistempel die ik ooit via het blog van Diny Sprakel in mijn bezit heb gekregen. Deze heb ik ingekleurd met aquamarkers.



Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de Challenge bij:
With this card I would like to paticipate in:
Charisma Cardz Challenge #2, Clean and Simple


Groetjes Roelie

woensdag 18 januari 2012

DCL Challenge#122



Voor een verjaardag heb ik dit kaartje gemaakt. Hiervoor heb ik gebruikt gemaakt van de sketch van Dutch Card Lovers, Challenge#122, met als extra voorwaarde dat er alleen blauw- en wit tinten gebruikt mochten worden.
Het stempelafdrukje van Inky Expression heb ik ingekleurd met meerdere blauwtinten aquamarkers.



De kaart is -hoe kan het ook anders- weer van Action, verder heb ik velletjes proefmonsters behangpapier (rondje Kwantum, die heeft geweldig mooie behangetjes op dit moment!) gebruikt, nestabilities oval, een borderstans van Nellie Snellen, knoopjes uit een pipoospakketje met blauwe knoopjes en bloemetjes, en het tekstrondje is afkomstig van een verjaardagskaart die ikzelf voor mijn verjaardag heb ontvangen. De tekst was echter geel, dus die heb ik even wit gemaakt. Helaas heeft mijn zoontje dat rondje te pakken gekregen en is die niet geheel ongeschonden uit de strijd gekomen ...

Graag lees ik weer jullie reactie, op- en/of aanmerkingen!


Groetjes Roelie