vrijdag 25 februari 2011

CD doosje verpakking



Vanavond een leuke verpakking voor een CD doosje. De ontvangster van dit doosje wilde voor haar verjaardag graag een cd. Maar om die nu zo in een papiertje te geven, daar kan ik niet meer mee aankomen nu ik ingekleurde stempelkaartjes maak natuurlijk. Op de website van Papicolor vond ik o.a. dit patroon. Van mijn werk neem ik af en toe stukken karton mee dat voor doosjes maken heel erg geschikt is. Het beland anders toch maar in de papierafvalpers. (leveranciers gebruiken deze tussen lagen met aangeleverde materialen) Alle randjes beïnkt, maar omdat het glad wit karton is heb ik het designpapier (Maja design -zie bericht hieronder-) op dezelfde maat gesneden. Ook deze randjes zijn beïnkt.





Het stempelafdrukje is van Kenny K, en is genaamd download diva. En ze lijkt sprekend op degene voor wie ze bestemd is, en vond ik ook zeer toepasselijk met het oog op de cd die in het doosje zit (zie foto hierboven). Dus de haarkleur heb ik zo goed mogelijk proberen naar de werkelijkheid in te kleuren (alles met aquamarkers).
De roosjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan, en de blaadjes zijn van een Crealies stans. De volgende keer plak ik de blaadjes alleen aan het steeltje vast, en laat de rest wat omhoogkrullen om meer diepte erin te krijgen. Het afdrukje is met dunne foamblokjes bevestigd.

Graag zou ik weer jullie reacties lezen.
En voor de nieuwe volgsters: van harte welkom op mijn blog!
Iedereen een fijn weekend toegewenst.


Groetjes Roelie

woensdag 23 februari 2011

KLEURENKAARTENTEAM 5DE OPROEP BRUIN




Hallo allemaal,

ik doe voor het eerst mee met het kleurenkaartenteam van Martina's Kaartjes. Deze week is er de oproep om een bruine kaart te maken.

Nou Martina, het is me zowaar nog gelukt ook om en de kaart af te maken, en er een foto van te nemen (bij lamplicht weliswaar) en om het berichtje te plaatsen (gepland op woensdag). PPffffffff, wel enig slaapgebrek nu vandaag vrees ik...

Het is een verjaardagskaart voor een man, die ook regelmatig de geiten/pony/kippenstal uitmest. Ik denk dat de stempelafdruk van momentsprecieux is, dat is tenminste de naam die er in mijn digitale voorraadje bij staat. Kaart komt van de Action, het supermooie papier is van Maja design, gewonnen bij Nicole, en het was beschikbaar gesteld door Creashop Duymelot te Raalte. De blaadjes zijn van een stans van Crealies, en de bloemetjes komen bij Wild Orchid Crafts vandaan.

Bij voorbaat dank voor jullie interesse, ik hoop dat jullie deze kaart ook leuk vinden en ik lees heel graag jullie reacties.


Groetjes Roelie

Kleine toevoeging, het stempelafdrukje is ingekleurd met aquamarkers...

dinsdag 15 februari 2011

Gewonnen candy Maja Papier ontvangen !!!



Ziehier het fantastische pakket met scrappapier van Maja Designs dat Creashop Duymelot ter beschikking had gesteld voor de candy bij Nicole.
Ik had niet verwacht dat het zoveel zou zijn, uiteraard ben ik hier heel erg blij mee, want het is echt supermooi papier. Bijna alle vellen zijn zelfs dubbelzijdig bedrukt, dus eigenlijk zie je op de foto maar de helft van de mooie printjes...

Bij deze wil ik dan ook de mensen van Creashop Duymelot bijzonder bedanken!


Groetjes Roelie

maandag 14 februari 2011

Opkikker - Create4Fun Challenge wk7



Voor een collegaatje die thuis zit met naar alle waarschijnlijkheid een hernia , heb ik deze opkikker gemaakt. (eigenlijk is hij ook een beetje voor Nicole...)
Het afdrukje en de tekst zijn van Marianne Design. Het afdrukje is ingekleurd met aquamarkers. Het dessinpapier komt uit een blokje van Boekenvoordeel, het effen groene papier komt van een shoprondje behangafdeling bij de bouwmarkt ;-). Het witte papier is gewoon printerpapier, ziet toch niemand omdat het grotendeels eronder zit.
(he, dat waren 2 budgettips na elkaar....)



De hoekjes heb ik via marktplaats kunnen bemachtigen. Ideaal als je niet genoeg geld hebt om alles te kopen wat je eigenlijk wel zou willen hebben... (maar wie heeft dat nu wel?)(budgettip nr. 3) De kleine groene vlindertjes tussen de plakpareltjes (assortidoos Pipoos) komen uit een assortizakje van de Action. Ook de kaart komt daar uiteraard weer vandaan.



De vlinder aan de binnenzijde van de kaart is een cuttlebug die, en is na het snijden en embossen beïnkt met stempelinktkussentjes van het Kruidvat.
Nu maar hopen dat mijn collegaatje hem ook leuk vindt...

Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de Create4Fun Challenge van week 7

Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie een berichtje willen achterlaten of jullie hem leuk vinden.


Groetjes Roelie

dinsdag 8 februari 2011

Liebster Blog Award ontvangen!




Hallo alle lezeressen (en lezers),

Ik heb van Karen de Liebster Blog Award gekregen, mijn allereerste award! Ik ben hier dan ook heel erg blij mee...
Ik wil deze graag doorgeven aan de volgende bloggers:

Kim
Vera
Knutsel en Zo

Als je hem accepteerd moet je wel er iets voor doen. Niet veel hoor :-)


Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.
Je maakt een verwijzing naar het blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank hem of haar op zijn of haar blog voor deze award (da's wel zo aardig!).
Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete (beginnende) blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).
Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.
Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig.

Veel plezier met de award!

Groetjes Roelie

maandag 7 februari 2011

Candy bij Nicole gewonnen!



Hallo allemaal,
ik heb zowaar alweer een prijs gewonnen(samen met Crea Astrid), ditmaal de 2000 volgers candy bij Nicole Verkooyen
Deze fantastisch mooie prijs is mogelijk gemaakt door Creashop Duymelot, Astrid en Kees hartstikke bedankt voor het beschikbaar stellen van dit fantastisch mooie papier! Ik hoop dat wanneer jullie dit aankomend weekend misschien zullen lezen, jullie een hele fijne vakantie hebben gehad.

Het is nu even rustig hier op mijn blog, maar er komen weer genoeg verjaardagen aan, dus blijf af en toe even kijken, of wordt volger dan zie je het direct als ik iets heb geplaatst. En uiteraard ga ik mijn best doen om daar het mooie maja papier dat ik heb gewonnen voor te gebruiken!

Groetjes Roeie

dinsdag 1 februari 2011

Theelichtkaart



Deze keer een theelichtkaart. Deze heb ik gemaakt voor de verjaardag van één van mijn zussen. Ik had zo'n leuk plantenbakje gekocht in oud bruin met daarop tegeltjes in oudbruin van een koe, een varken en een kip. Bij dezelfde winkel vond ik ook een kratje met daarin (nep)stro en een paar koetjes. Sja, daar past maar 1 soort stempelafdruk bij: Koetie van Nellie Snellen. Ingekleurd met aquamarkers. Het papier komt uit 2 vintageblokjes van Action. De randjes heb ik gemaakt met een bordermal van Nellie Snellen. Koetie is met foamblokjes op een nestabilitie beaded ovals met daarop weer een classic oval geplakt. De (witte) bloemetjes komen weer uit de candy van Ingrid en heb ik met de waterbrush met van een plastic kaart opgenomen aquamarker ingekleurd in de gewenst kleur. De blaadjes zijn van Prima Flower.



De vlinder aan de binnenzijde is een creatable van Marianne Design.
Ik heb citroengeur kaarsjes in het doosje gedaan, om maar in de geel(/bruin)tinten te blijven... Tot slot een stuk lint dat uit een Oostenrijks tuincentrum komt. Helaas was dit stuk niet meer lang genoeg om er een mooie strik van te maken, dus een simpele dubbele knoop moest hier voldoen.

Ik hoop dat jullie deze kaart leuk vinden, ik hoor in ieder geval heel graag jullie reacties...

Groetjes Roelie