zaterdag 26 november 2011

12½ jaar getrouwd - Sketchy Colors #94



Voor een bevriend stel dat dit weekend hun 12½ jarig huwelijksjubileum viert, heb ik o.a. dit kaartje gemaakt. (Ook nog iets anders moois, maar dat plaats ik later nog hier op mijn blog.) De kaart en het papier zijn van Action. Het stukje muziekpapier zat als bandje om kaarsjes die ik vorige week op een najaars- en winterfair kocht, net als het kanten strikje. Daar kocht ik ook de hoedenspelden (heten die zo?) die cremekleurige bolletjes op een lange speld. (deze heb ik wel een heel eind ingekort natuurlijk) De roosjes heb ik ooit in het groot ingekocht bij Wild Orchid Crafts.



Ik heb geprobeerd zelf plakpareltjes te maken met een perlenpen, dat behoeft echter nog behoorlijk wat oefening. Om de een of andere reden krijg ik geen mooie halfronde parels, maar met een puntje naar boven eraan. Als je dan probeert die een beetje af te vlakken wordt het er eigenlijk niet mooier op... Voor de foto heb ik familie gevraagd of ik een ingescande originele trouwfoto van destijds toegestuurd kon krijgen. Deze heb ik in Photoshop in sepia gemaakt en verkleind. Voor het echte oude uiterlijk heb ik een randjesschaar gebruikt. Dit i.v.m. het vintage uiterlijk van de kaart. Mijn ouders hebben van vroeger hele oude foto's waar ook zo'n soort randje aanzit, vandaar mijn ingeving voor de randjesschaar. Ik heb de randjes van alle papier met inkt bewerkt.

Met deze kaart wil ik graag deelnemen aan de Sketchy Colors Challenge #94. Ik heb de sketch gebruikt van deze challenge.


Groetjes Roelie

2 opmerkingen:

Ik vind het heel erg leuk om jullie reacties te lezen, dus schroom niet om een berichtje achter te laten.
Bedankt voor jullie bezoekjes!